Het laatste nieuws van Buurtschap Rijsbergen

Buurtschap Rijsbergen staat niet stil. Lees hier de laatste nieuwtjes en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de buurtschap en het corso.

 • Corso

  Corso Zundert gaat niet rijdend door

  Het bestuur van Stichting Bloemencorso Zundert ziet geen mogelijkheden om binnen de huidige Corona-regelgeving een rijdende optocht mogelijk te maken.

 • Corso

  Corso Zundert gaat Corsowagens bouwen!

  Op 31 mei hebben de Zundertsebuurtschappen (verenigd in de Raad van Buurtschappen) samen met de stichting Bloemencorso Zundert besloten dat ze er alles aan willen gaan doen om een ‘regulier corso’ mogelijk te maken.

 • Corso

  Definitief besluit voor Corso Zundert 2021 opgeschort

  Op 26 april hebben de Zundertse buurtschappen (verenigd in de Raad van Buurtschappen) samen met de stichting Corso Zundert besloten dat zij nog even wachten met de knoop doorhakken over hoe Corso 2021 eruit gaat zien.

 • Algemeen

  Kindercorso The Battle

  “Er móet een manier zijn om de Zundertse jeugd het Kindercorso te laten beleven! De werkgroep Kindercorso is gaan brainstormen en in overleg gegaan met de gemeente over wat er in Corona tijd wél kan en hoe we dat veilig en verantwoord kunnen organiseren. Dat is Kindercorso The Battle geworden en daar ben ik heel trots op.” Aldus voorzitter Jos Jochems van het Corso Zundert.

 • Corso

  Definitief een streep door alternatieven voor Corso 2020

  Op 30 maart 2020 heeft Stichting Bloemencorso Zundert bekend gemaakt dat het Corso Zundert op de eerste zondag van september niet doorgaat. Er is in die bekendmaking ook gesproken om eventueel alternatieve activiteiten te realiseren. Hier is tijdens een overleg nu definitief een streep door gezet.

 • Algemeen

  Corsogemeenschap Zundert hangt de vlag uit

  Net zoals ieder ander jaar hangen vanaf dit weekend de corsovlaggen door heel Zundert om te laten zien dat er nog steeds een gevoel van saamhorigheid is binnen onze gemeente.

 • Algemeen

  Ontwerpwedstrijd Corsoshirt 2020

  Altijd al jouw ontwerp op ons corsoshirt willen hebben? Dat kan dit jaar! Ondanks dat het corso verplaatst is naar 2021 lijkt het ons tof om een corsoshirt uit te brengen voor dit jaar.