Donateur worden

Buurtschap Rijsbergen werd op 2 maart 2007 opgericht als stichting. Sinds die tijd is er een hoop veranderd, maar ruim 15 jaar na dato mag geconcludeerd worden dat we als volwaardige organisatie ons steentje bijdragen aan het corso van Zundert én aan het culturele leven van Rijsbergen!

Een stichting mag officieel geen leden hebben en dus ook geen contributie vragen. Daarom zijn wij ongelooflijk blij met onze vele, trouwe sponsoren en zetten we ons als buurtgenoten in bij andere activiteiten om geld te verdienen. Aan buurtgenoten en andere betrokken Rijsbergenaren, en natuurlijk ook ieder ander die ons wil steunen, vragen we daarnaast om een donatie zodat wij als buurtschap kunnen blijven bestaan:

 • Er is een individueel donateurschap voor 10 euro per jaar
 • Er is een gezinsdonateurschap voor 25 euro per jaar

Wij zijn ongelooflijk blij als u ons (opnieuw) op deze manier wil steunen! Het bedrag kan overgemaakt worden naar ons Rabobank IBAN-rekeningnummer:

NL48 RABO 012.23.04.551 t.n.v. Stichting Corso Rijsbergen

Meer informatie over ons buurtschap? Kijk verder op deze website of kom eens langs in de tent of bij het bloemenveld. Iedereen is welkom!

 

Vragen of meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over het donateurschap, de buurtschap of heb je een andere vraag? Laat het ons weten!

Wat doet onze vereniging?

 • Evenementen

  Buurtschap Rijsbergen organiseert gezellige en uiteenlopende activiteiten het gehele jaar door. Bekijk de agenda en kom eens langs!

 • Onze buurtschap

  Buurtschap Rijsbergen bestaat uit een team enthousiaste mensen. Ook deel uitmaken van het team, meld je aan via de contactpagina!

 • Donateur worden?

  Wil jij donateur worden van Buurtschap Rijsbergen? Wij zijn ongelooflijk blij als u ons wil steunen! Bekijk de mogelijkheden en neem bij vragen contact met ons op.