Agenda en activiteiten van
Buurtschap Rijsbergen

Het hele jaar door staan er leuke activiteiten op de agenda. Houd deze pagina in de gaten en zorg dat je erbij bent!

 • Fietstocht

  Na verschillende weken rust, komt Nederland langzaam aan weer op gang. Ook voor onze buurt een reden om weer activiteiten te kunnen gaan organiseren.  Als het aan de AC ligt, beginnen we graag sportief en pakken we lekker de fiets voor een mooie tocht door de regio. Veel natuur en goede wegen, het perfecte recept voor een gezellige middag uit.

 • Jeu du boules avond

 • Vreemde Bierenavond

  Een populaire traditie in ons buurtschap is de Vreemde Bierenavond, midden tijdens het bouwseizoen. Gezellig na het bouwen met elkaar onze kennis verrijken op het gebied van goudgele rakkers en alles wat er op lijkt.
   

  Loods Buurtschap Rijsbergen

 • Barbecue

  Onze jaarlijkse barbecue waarbij we genieten van lekker vlees, glazen bier (of fris) en gezelligheid.
  Wie weet wordt er ondanks het evenement dit jaar is afgelast alsnog een nieuwe corsong gezongen...

 • Kindercorso

  Gezellig met de buurtschap gaan we jongste corsobouwers aanmoedigen.

 • Buurtfeest

  Het jaarlijks buurtfeest waarbij er teruggekeken wordt op het afgelopen corsoseizoen, de winnaar van de Gouden Plank bekendgemaakt wordt en we met z'n allen genieten van drankjes en gezellige muziek.

 • Corso Zundert Zaalvoetbaltoernooi

  Zoals elk jaar organiseert buurtschap Rijsbergen in de winter het Corso Zundert Zaalvoetbaltoernooi. Een erg sportief en zeer gezellig evenement waarbij de buurtschappen laten zien welk voetbal talent ze in huis hebben. Welk team gaat er dit jaar met de felbegeerde eerste prijs naar huis? En wie danst het hardste mee tijdens de derde helft?
   

  Sporthal "Onder de Mast" te Zundert