bsrsb.png

Drie nieuwe bestuursleden aan de slag vanaf 2020

Drie nieuwelingen zullen op 10 januari officieel starten als nieuw bestuurslid bij buurtschap Rijsbergen. De nieuwe bestuursleden zijn Gijs van den Bemd, Bo van Veen en Eveline Janssens. Zij zullen de vertrekkende bestuursleden vervangen.

Al begin van dit jaar is gecommuniceerd dat er een aantal vacatures in het bestuur vrijkwamen. Dit komt door het aftreden van Lars Verpalen als voorzitter, en daarnaast verlaten ook Herwin van Veltom en Rien an de Sande het bestuur. Al in mei werd gecommuniceerd dat René de Theije de rol van voorzitter over zal nemen vanaf 2020. René zit al in het bestuur.

In de afgelopen periode zijn gesprekken gevoerd met meerdere kandidaten die interesse hebben getoond of die wij zelf hebben benaderd. Het enthousiasme en de motivatie van al deze mensen om ons buurtschap vooruit te helpen heeft ons zeer positief verrast. Uiteindelijk hebben we een sterk nieuw bestuur in 2020, met mensen die elkaar met een diversiteit aan kwaliteiten goed aanvullen.

Er zal een herverdeling van taken en posten komen in het bestuur. Hoe precies, dat zal duidelijk worden na de eerste bestuurvergadering van januari. Dit gaat namelijk natuurlijk in samenspraak met de nieuwe bestuursleden. Wel duidelijk is dat Gijs in het bestuur de post bouwcommissie over zal nemen van René.

Wij willen via deze weg Bo, Eveline en Gijs heel erg veel succes en plezier toewensen in hun nieuwe, belangrijke rol binnen ons buurtschap. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij gaan helpen om ons buurtschap verder te brengen in ontwikkeling.

We willen iedereen uitnodigen om 10 januari 2020 aanwezig te zijn bij de jaarvergadering voor het afscheid van Lars, Herwin en Rien en de benoeming van de nieuwe bestuursleden. We starten om 20.00u in de Harmoniezaal. Tot dan!