Screenshot website.png

Buurtschap Rijsbergen lanceert nieuwe website

Een aantal jaren geleden bouwden we voor ons buurtschap een nieuwe loods. Daar zijn laatst nieuwe zonnepanelen op geplaatst. In de tent bouwen we samen met nieuwe buurtgenoten aan een nieuwe wagen met nieuwe ontwerpers. Het werd hoog tijd voor een nieuwe website.

Binnen de buurtschap was er al een tijdje de behoefte aan een nieuwe website. Een digitale plek waar al het nieuws, alle media en aankondigingen van activiteiten samenkomen, met een duidelijk archief en vooral een uitnodigende uitstraling. Hierom werd besloten om door STUDiO iBiZZ een professionele website te laten bouwen die makkelijk aan te passen en bij te houden is voor onze beheerders. Er werd vooraf goed gekeken naar websites van andere buurtschappen en nagedacht welke behoeftes de website moet gaan vervullen.

Zo kunnen potentieel nieuwe buurtgenoten makkelijk informatie vinden over ons buurtschap, is er een foto, video en CorsoCourant archief met daarin beelden en couranten vanaf het eerste uur van ons relatief jonge bestaan. Ook is er een duidelijk overzicht gemaakt van welke commissies er zijn en wie daar deel van uit maken. Daarnaast kunnen buurtgenoten zich via de website aanmelden voor activiteiten, evenals andere buurtschappen zich via een formulier kunnen aanmelden voor onze jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi.

Kijkt u dus maar eens rond op onze nieuwe website, en (her)ontdek wat onze buurtschap zo leuk maakt!