WhatsApp Image 2019-11-02 at 22.25.20.jpeg

Buurtfeest 2019 geslaagd

Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse buurtfeest van Buurtschap Rijsbergen waarbij er met veel plezier teruggekeken werd op het corsojaar van 2019, de Gouden Plank werd uitgereikt en de ontwerpers nogmaals bedankt werden voor hun bijdrage aan de buurtschap. Uiteraard werd er ook goed gefeest en van te voren goed gegeten.

Anders dan andere jaren werd er deze avond voorafgaand aan het buurtfeest eerst met zijn allen gegeten bij Restaurant De Tijd. Het idee van het buffet vooraf bleek erg succesvol, want de opkomst was hoog! Nadat iedereen zijn maag vol had vertrok iedereen naar Café Ut Krisje waar de rest van de avond werd voortgezet.

Traditiegetrouw werd de Gouden Plank overhandigd aan de nieuwe Rijsbergse Corsokenner. In 2019 heeft Maxine van Aart als beste de corsopoule ingevuld en gaat zij er met die titel en de Gouden Plank vandoor. Verder kregen Bo van Veen en Stijn van Oosterbosch een prijs voor het winnen van de Bier-Sponsor-Lijst.

Ook werden de ontwerpers nog even in het zonnetje gezet om hen te bedanken voor hun bijdrage aan Buurtschap Rijsbergen. Niet alleen was hun ontwerp precies waar het buurtschap dit jaar behoefte aan had, ook hun gezelligheid en manier van werken werd ontzettend gewaardeerd.

Zoals elk jaar had ook dit jaar Joris Martens het bouwseizoen audiovisueel vastgelegd en gemonteerd tot een mooie video en kon er dus letterlijk teruggekeken worden op een fantastisch corsojaar met ook nog het optreden van de winnende corsong op de zonnewende. De rest van de avond was gevuld vol gezelligheid, drankjes en dansjes.

23 november is de volgende activiteit, namelijk de Mannen/Vrouwenavond! Heb jij je nog niet opgegeven? Doe dat dan snel via het inschrijfformulier!