fiets.png

Fietstocht

Na verschillende weken rust, komt Nederland langzaam aan weer op gang. Ook voor onze buurt een reden om weer activiteiten te kunnen gaan organiseren.  Als het aan de AC ligt, beginnen we graag sportief en pakken we lekker de fiets voor een mooie tocht door de regio. Veel natuur en goede wegen, het perfecte recept voor een gezellige middag uit.

Op zondag 5 juli zal er om 13.00 uur verzameld worden bij de bouwplaats aan de Waterman en zullen routes worden uitgedeeld. Om beurten zullen groepjes van ongeveer 8 personen vertrekken. Op deze zondag wordt ook de Tuin Toer Zundert 2020 georganiseerd, waarbij verschillende tuinen worden opengesteld. Met de fietstocht komen we langs drie deelnemende tuinen, waar er per groep de mogelijkheid is om een wandeling te maken. De deelnemende tuinen zijn:
- Leo en Liana Koeken, Groenestraat 26 in Achtmaal
- Lowgardens, Maalbergenweg 26 in Wernhout
- Ton en Rina Martens, Boomkensevaart 5 in Rijsbergen
Om 18:00u zal er een gezamenlijke afsluiting plaatsvinden bij de loods.

Opgeven voor deze activiteit kan via deze link: Klik!
Deelname kost 5 euro, waarvoor je de route en een natje/droogje bij krijgt. Hopelijk zien we jullie allemaal verschijnen op deze dag!

----
Wij vragen iedereen om zich tijdens deze activiteit te houden aan de veiligheidsmaatregelen van het RIVM. Houdt 1,5 meter afstand van elkaar, was je handen, niesen in de elleboog en bij klachten blijf je thuis!

Datum

2020-07-05